PROČ SI VYBRAT PRÁVĚ DRTIČKU CALI CRUSHER?

Vysoce kvalitní drtička může znamenat ultimátní rozdíl ve vašem celkovém požitku z kouření. Pokud se jedná o drtičky, existuje mnoho možností a možná se ptáte sami sebe: „Jaké rozdíly jsou mezi jednotlivými drtičkami? Jaké vlastnosti můžu srovnávat?“ Skvělá otázka – jste u nás v blogu na správném místě!

Drtičky Cali Crusher jsou vyrobeny z hliníku 6061 (letecký hliník - viz film Top Gun Maverick ✈️), což je kov té nejvyšší kvality a odolnosti. Například špičkové drtičky řady Homegrown®️ jsou vyráběné na CNC strojích z jednoho masivního kusu hliníku, eloxovaného typu II a následně otryskané perličkami, čímž vzniká ucelený bezešvý povrch.

Cali Crusher má nejkvalitnější drtičky v vyráběné v mnoha barevných provedeních, tvarech a velikostech. Díky sítkům s různou velikostí ok, velkými skladovacími komorami se jedná o nejlépe designované drtičky na konopí na trhu.

Cali Crusher® 4-dílná drtička 6.3cm cerna

V nabídce Cali Crusher nenajdete levné nebo plastové drtčky! Cali vyrábí pouze ty nejkvalitnější hliníkové drtičky s ostrými zuby připravenými pro hladký process drcení. Obousměrné broušené zuby oříznou a současně načechrá váš drcený materiál. Tento vyvážený a rovnoměrný process drcení šetří čas a napomáhá pomalému a rovnoměrnému hoření. Koupě drtičky Cali Crusher je vynikající investice, která vám vydrží roky.

Cali Crusher® 2-dílná drtička 5cm cerna 1

Up in Smoke.cz má super přátelský a ochotný tým pro zákaznické služby. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz týkající se Cali Crusher drtičky (nebo jakéhokoli produktu z nabídky Cali Crusher), můžete ho poslat e-mail na adresu info@upinsmoke.cz nebo zavolat na číslo +420 737 991 770 a náš tým se o vás s radostí postará!

 

 Cali Crusher® 4-dílná drtička 6.3cm cerna 2

 

 

Používáme ověření věku Adulto