Top produkty od V-Syndicate®

V-Syndicate® je lifestylová značka založená v roce 2010, která se věnuje výrobě produktů pro volný čas a kuřáckých potřeb. Závazek k inovacím je inspiroval k vytvoření první ploché karetní drtičky na světě ve formě karty velikosti peněženky s příhodným názvem Grinder Card. Tento elegantní nástroj je šetrný k životnímu prostředí a využívá pouze 5 % kovu, který typická drtička vyžaduje ke své výrobě. Nerezová ocel lékařské kvality zabraňuje korozi, zatímco různé velikosti zubů nabízejí tři možnosti textury nadrcených bylin. Spolu s dalšími produkty firmy je Grinder Card nebo-li karetní drtiřka přizpůsobitelná tak, aby vyhovovala jakýmkoli designovým potřebám a nabízí nezapomenutelný dárek pro zákazníky, kteří cestují se svým příslušenstvím. Jednoduše zasunete karetní drtičku do peněženky mezi ostatní karty.

V Syndicate® během své existence uzavřela několik licenčních smluv a spolupracuje s renomovanými umělci a značkami v oboru, včetně Cheeche and Chonga nebo raperů Snoop Dogga a Wiz Khalify.

Výstřižek cheech+

V Syndicate® se specializuje na výrobu na široké škály kuřáckých potřeb. Vyrábí například vysoce kvalitní rolovací podnosy, popelníky, drtičky, skrýše SoleStash a jiné.

Výstřižek+

Jejich profesionální tým neustále posouvá hranice, pokud jde o vytváření nových a vzrušujících produktů pro stále rostoucí konopný a kuřácký průmysl. Začali vynálezem úplně první drtící karty a pokračují ve svém vývoji např. skleněnými rolovacími podnosy, které jsou vyrobeny z tvrzeného skla a jsou odolné proti rozbití a designem s vysokým rozlišením nebo dvě kolekce drtiček SharpShred a keramických drtiček CleanCut, které jsou navíc celobarevně potištěné. 

V-SYNDICATE GLASS TRAY LARGE-TRIBAL LION_LRG++

V Syndicate-Glass Ashtray-THC2 Classic_LRG ikona

 

 

Používáme ověření věku Adulto