Bong – proč byste si měli koupit bong a jak ho používat 2. díl

Kouření z bongu je způsob, jakým si můžete vychutnat kouření vašeho legálního materiálu ať už se jedná o květy, hash či extrakt. Když se to uděláte správně, pár pěkných hutných hitů z bonga vás nadzvedne a poskytne intenzivnější zážitek než jiné způsoby kouření, například kouření jointa nebo bluntu.

Pět výhod kouření z bongu

Hladší hity – konzumace legálního konopí spalováním – neboli kouřením – může při vdechnutí způsobit podráždění krku. Když se horký kouř dostane do plic, aniž by prošel vodní filtrací, může způsobit pocit pálení, který není žádoucí. Bongy ochlazují kouř pomocí filtračního procesu a vytvářejí hladší přívod kouře.

Sanitace – systém vodní filtrace v bongu zachycuje bakterie a/nebo jiné částice plísní, čímž snižuje celkový počet mikrobů, které požíváte. Také sociální aspekt marihuany ve skupinovém prostředí zahrnuje předávání a sdílení zařízení používaného k její konzumaci. S bongem budou některé z těch kontaminantů, které si můžete předávat, ve vodě odstraněny. Abyste využili maximálních výhod filtrace, vyměňte mezi kouřením vodu a dopřejte svému bongu týdenní hloubkové čištění alkoholem a epsomskou solí. Můžete také použít alkoholový tampon k dezinfekci náustku mezi uživateli, pokud je to problém - což je něco, co evidentně nemůžete udělat s jointem. Pokud chcete více informací o tom, jak správně vyčistit bong, podívejte se na náš článek „Jak vyčistit bong“, který to všechno rozebere. To musíme napsat!

Větší hity – není těžké přijít na to, proč se stoneři zajímají o co možná nejmasivnější hity. Pokud jste nováček s vodními dýmkami, začněte raději se středně hustými hity a propracujte se k těm větším.

Filtrace – při spalování čehokoli vznikají karcinogenní materiály. I když kouření z bongu neodstraní všechny toxiny, které vznikají při spalování marihuany, může výrazně snížit množství sloučenin, které se na konci kouření seshe uvolní do vašich plic. Také bonga hrají důležitou roli při zachycování nepříjemných vedlejších produktů kouření, jako je dehet. Všichni kuřáci si mohou vybavit hrozný zážitek z vytahování horkého popela z úst při kouření přes fajfku. S tím, jak bong funguje, se tento nežádoucí materiál, který prorazí, zachytí ve vodě. Pokud chcete ještě čistší zážitek, můžete na trhu najít nástavce sloužící jako lapače popela, které můžete použít jako funkční doplněk svého bonga.

Zdravější – farmakolog Nicholas V. Cozzi provedl literární rešerši všech studií vodních dýmek, které pocházely většinou z 60. a 70. let 20. století. Podle článku: „Výzkum ukázal, že filtrace vody snižuje jak množství pevných částic, tak počet a množství toxických látek v kouři, který jím prochází.“ Dále bylo popsáno, že bong „může být účinný při odstraňování složek z marihuanového kouře, které jsou známými toxickými látkami, a zároveň umožňuje, aby T_C prošlo relativně neporušené“.

Jak používáte bong?

Kouření legální trávy z bongu je poměrně přímočarý proces. Nedovolte, aby vás tento zdánlivě dlouhý seznam úkonů zastrašil. Slibuji, že všechna tato slova jednoduše popisují proces, který od začátku do konce trvá jen pár minut. Všichni jsme někdy byli nováčci, takže není nic špatného na tom, chtít vědět, jak kouřit z bonga, když jste si koupili nový kousek a potřebujete vědět, jak přesně funguje. Abyste ze své zkušenosti s bongem vytěžili maximum, je důležité, abyste věděli, jak jej správně nastavit a udržovat. Pokračujte ve čtení a dozvíte se, jak udělat obojí.

 

Jak nastavit bong před kouřením

Přidejte do bongu vodu. Filtrace vody je klíčovým rozdílem v používání vodní dýmky oproti jiným formám spalování marihuany, tedy kouření z fajfky nebo jointu. Většina bongů se snadno naplní vodou přes náustek. Pokud je k dispozici, je nejlepší mít vodu destilovanou a nechlorovanou. Přidejte jen tolik vody, abyste zakryli otvor spodního dříku.

Přidejte led do bonga pomocí lapačů ledu. Mnoho bongů má přidanou funkci zvanou „lapač ledu“, která je zabudována do designu, aby zajistila hladký hit. Vypadá to jako sevřený bod, který najdete někde na hlavní komoře bongu umístěné mezi náustkem a vodou. Možná budete muset rozbít některé kostky ledu, aby byly dostatečně velké, aby se vešly přes náustek, ale dostatečně velké, aby nepropadly.

Nadrťte květy. Toto je ve skutečnosti velmi kritický krok k vytvoření účinného a hladkého spalování. Pokud do kotlík bonga naplníte šiškou se stonkem a tím vším, vynaložíte mnohem více úsilí, než je nutné. Použití drtičky je nejlepší metodou, protože rychle váš materiál rozemele a konečným výsledkem je produkt o konzistentní a jednotné textury. Když nemáte k dispozici drtičku, postačí i nůžky nebo jiné sekací nástroje.

Naplňte správně kotlík. Existuje správný a špatný způsob, jak to udělat. Zde je rychlý přehled toho, jak by se to mělo dělat:

Naplňte kotlík a materiál rovnoměrně rozprostřete pomocí prstů

Lehce zatlačte materiál směrem dolů do kotlíku, kde zůstane na místě

Naplňte váš kotlík tak aby byl napěchovaný tak akorát. Kotlík musí být naplněn vzdušně a přiměřeně, aby materiál dobře prohořel.

Mějte po ruce pití. Někdy může být požitek intenzivním zážitkem a možná budete chtít hned poté něco připraveného k pití. Ušetřete si na poslední chvíli skok do kuchyně a vezměte si svůj oblíbený čaj, ledovou kávu, vodu nebo cokoli, co rádi pijete, když jste naladěni. Bez legrace, kdysi jsem znala některé lidi, které si dávaly ránu na bong, ucpaly si ústa Reese’s Cupem a před vdechnutím hitu si je smyly čokoládovým mlékem. Říkali si členové „Cultu čokoládového mléka“ a dokonce měli svůj vlastní „uváděcí“ obřad. 

 

Jak si dát pořádný hit jako profík

Po pravdě řečeno, bong vás může pořádně nakopnout. S čerstvou vodou a přidáním ledu bude zážitek mnohem hladší, takže je dobré, udělat si čas na správné nastavení.

Použijte svůj zapalovač. Jakákoli druh zapalovače bude stačit, ale existuje mnoho kuřáků, kteří se odklánějí od jednorázových zapalovačů k obnovitelným zdrojům, jako jsou zapalovače zippo nebo butanové zapalovače. Existuje další rostoucí vlna lidí, kteří úplně opouští plynové  a butanové zapalovače a místo toho volí přírodní možnosti, jako jsou konopné knoty nebo zápalky. Také, v závislosti na typu květů, je někdy jsou pro zachování terpenů a kanabinoidů nejlepší možnosti nižšího spalování, jako jsou právě zápalky nebo konopné knoty. Takže i když pro většinu příležitostí postačí jakýkoli zapalovač, máte určité možnosti jaký typ plamene si vyberete pro váš bong.

Rozpalte to! Nyní je čas, na nejlepší část. Nasaďte ústa na náustek bonga a pokud je tam otvor turba, zakryjte ho prstem. Než se dotknete konopí, zhasněte plamen a buďte přesní ve svých pohybech, když se rovnoměrně dotýkáte plamene nad miskou. Začněte sát a plamen se stáhne do květu. Udržujte ty sračky v chodu a pomalu se nadechujte, když se v misce rozsvítí jasně červená třešeň a uvidíte, jak se komora plní kouřem.

Vtahování kouře. Čím déle budete vdechovat, více kouře se naplní uvnitř bongu. Nadechujte se pomalu a co nejvíce, abyste ze svého zážitku vytěžili maximum. Jakmile dosáhnete konce počáteční inhalace, je v pořádku udělat si přestávku a zakrýt naústek bonga a držet prst nad sacharidem, pokud tam je. Vypusťte svůj kouř a připravte se na masivní trhání, až vyčistíte dýmku!

Dejte si svůj hit. je čas. Při vdechování kouře odsuňte prst z turba a vyprázdněte komoru bongu. Udělejte tento krok tak rychle nebo pomalu, jak chcete. Zatímco úvodní losování je důležité dělat pěkně a pomalu, aby se komora naplnila kouřem, jakmile tam budete a jste připraveni vyrazit, můžete to vzít všechno najednou, nebo to udělat pomalu a dokonce si udělat další pauzu, kde zakryjte vršek a před odstraněním zbytku kouře znovu vydechněte. Pokud s bongovými hity začínáte, jděte svým vlastním tempem, které se může lišit od tempa vašich přátel.

 

 Nakupujte bonga a vodní dýmky online

Nikdy nebylo snazší najít bong svých snů. Vážně, na internetu můžete najít ohromující kousky, které vám budou závidět všichni vaši přátelé, když korunujete svou polici šíleně cool kouskem.

 

 Nakupte ještě dnes v našem internetovém obchodě a získejte úžasné nabídky na bonga, která jinde nenajdete. Pokud jde o online headshopy, rádi bychom považovali naši stránku elektronického obchodu za „opojnou sbírku“, chcete-li. Jiné weby nacpou každý jednotlivý levný kousek, který kdy byl od obskurních prodejců poskládán, jen aby si vydělal. Ve skutečnosti pořizujeme pouze tolik kusů, abychom dodali pouze nejkvalitnější a nejnápadnější výběr bong a dýmek široko daleko.

Používáme ověření věku Adulto