Jsou opravdu Juicy Jay’s nejvíc cool papírky široko daleko?

Juicy Jay's papírky - Legenda v rolování

Rolovací papírky a dutinky Juicy Jay's prošly řadou změn od jejich prvního představení na trhu.
Společnost jim dodala vkusnější design, proto jsou nyní naprosto neodolatelné.
Juicy Jay's upoutal světovou pozornost pomocí stylových, chutných a vysoce kvalitních produktů.
V průběhu let si drží přední pozici na trhu ve srovnání se svými konkurenty.
Produkty Juicy Jay's jsou čistě organické a minimalizují tak míru škodlivosti pro lidský organismus.
Pokud jste ještě nevyzkoušeli produkty Juicy Jay's, je čas se na ně podívat!

 





Historie Juicy Jay's

Juicy Jay's je ochranná známka registrovaná v USA, kterou vlastní Josh Kesselman,
který je mimo jiné i zakladatelem společnosti RAW. 


Jméno Juicy Jay je založeno na Joshových příjemných vzpomínkách na jeho středoškolské časy.
V New Yorku se Josh a skupina jeho přátel poflakovali. Jméno „Juicy Jay“ je napadlo poté,
co křižovali Farmers Boulevard v Queensu, když hledali svého hrdinu, zpěváka LL Cool Jaye.
Přátelé vymysleli Joshovi přezdívku „Cool J“. Cool J po deseti letech přišel s novým
designem mentolových papírků a neměl jméno, které by je označovalo. Po chvíli zvažování
je označil jako Cool Jay's. Později přišel s melounovou příchutí, což je také doba, kdy se rozhodl
přejít k labelu Juicy Jay's, který známe a milujeme. Značka získala tradici a bylo vydáno více
příchutí/produktů, aby držela krok s požadavky trhu a uživatelů. Značka Juicy Jay's je známá již
dlouhou dobu a vydobyla si své pevné místo jako nejlépe ochucený rolovací papírek.
Přestože se papírky Juicy Jay's používají celosvětově, vyrábí se v horách Alcoy ve Španělsku,
kde se zrodily všechny rolovací papírky.

 

Proč Juicy Jay's?

Přestože Juicy Jay's dostává velkou konkurenci ze strany stávajících i nově zavedených značek,
zůstává celosvětově nejlepší značkou. Proč lidé dávají přednost Juicy Jay's? Každé balení
Juicy Jay's má jedinečnou ovocnou příchuť, která mu dodá tu nejlepší vůni a chuť na jazyku, naprostou neodolatelnou pro jeho uživatele. Jedinečná vůně a chuť rozhodně umocní váš zážitek z kouření.

 

Jedinečné příchutě

Většina jiných značek ochucených papírků má velmi slabou chuť, která je při kouření sotva patrná. Naopak, Juicy Jay's nabízí řadu robustních příchutí, což z nich dělá jednu z nejlepších možností výběru a kvality. Sladká chuť obklopí vaše rty, díky čemuž je kouření chutnější než kdy předtím.

 

Přírodní produkty

Plicní onemocnění a další chronická onemocnění jsou v našem odvětví běžným problémem. Lidé se nyní rozhodují více pro bio produkty, které minimalizují pravděpodobnost vzniku takových stavů. Na rozdíl od jiných značek, které mají své papírky kontaminované umělými přísadami, Juicy Jay's se stal organickým. Používají organická sladidla, jako jsou výtažky z malin a jahod.

Testování třetí stranou

Pokud jde o úroveň čistoty a účinnosti rolovacích papírků Juicy Jay's, nemusíte se příliš obávat. Závazek značky ke kvalitě začíná u semene konopné rostliny. Každá výrobní fáze je poté hodnocena z hlediska kvality a konzistence v celém výrobním řetězci. Po zpracování se monitorují úrovně čistoty, aby se potvrdilo, že role papíru neobsahují těžké kovy nebo chemická rozpouštědla, která by mohla infiltrovat produkty během výroby.

 

Systém Triple-Dipped

 

Přestože jsou bio produkty vhodné pro zdraví, příšerná chuť kouře je pro mnoho kuřáků stále dost drsná. V Juicy Jay's museli hledat alternativu, jak nejlépe vyřešit tento problém. Aby byla zmírněna ostrá chuť kouřeného materiálu, Juicy Jay's má způsob, jak zlepšit chuť při jejich konečném zpracování pomocí ovocných příchutí. Papír je třikrát ponořen a namočen po dobu delší než týden, aby získal vynikající chuť, díky níž bude váš zážitek z kouření dráždivější než kdy dříve; to vám umožní získat třikrát více chuti než jakýkoli jiný produkt.

Tištěné papírky

Juicy Jay's je jedinečný díky svým potištěným papírům. Jejich potištěné papíry mají odpovídající obrázky jednotlivých příchutí. Dobrým příkladem jsou malinové rolovací papíry. Jsou opatřeny obrázky malin. Tyto obrázky jsou vytištěny přírodním inkoustem na sójové bázi.

 

Která příchuť Juicy Jay's by pro mě byla nejlepší?

Existuje několik příchutí, včetně banánu, borůvky a jamajského rumu. Preference chutí je osobní volbou. Vzhledem k tomu, že Juicy Jay's má širokou škálu příchutí, měli by nabízet produkty, které uspokojí i ty nejnáročnější kuřáky. Jejich balení obsahuje podrobné informace o jednotlivých produktech, které byste si měli přečíst. Každé balení papírů Juicy Jay's je zapečetěno, aby bylo čerstvé, než opustí továrnu a dostane se ke koncovému spotřebiteli.

 

Závěr

Juicy Jay's je jedinečná značka s vynikajícími produkty, díky kterým se zákazníci neustále vracejí. Mezi svými konkurenty vyniká díky své široké řadě chutí a úžasné historii. Produkty Juicy Jay's jsou vysoce kvalitní a jsou sledovány z hlediska konzistence a čistoty v každé fázi zpracování. Název Juicy Jay's pochází z přezdívky majitele značky (Cool Jay). Josh svou přezdívku miloval a chtěl ji vryt do historie rolovacích papírů. Výsledkem bylo, že jej začal používat ke značkování originálních papírů s příchutí máty, poté následoval přechod na Juicy Jay's, když uvedl na trh papíry s příchutí vodního melounu. Nyní najdete Juicy Jay's na všech jeho ochucených rolovacích papírech. Vyzkoušejte Juicy Jay's ještě dnes, zúčastněte se mimořádné cesty a podpořte růst jedné z největších a nejlepších společností v průmyslu rolovacího papíru.

Používáme ověření věku Adulto